News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad şi-a „deschis porţile”, fiind prezenţi la eveniment, în ciuda timpului nefavorabil, peste 150 de copii.

Oaspeţii noştrii au putut urmări exerciţii demonstrative de autoapărare şi intervenţie, precum şi exerciţii de dresaj ai câinilor de serviciu prezentate de instructorii chinologi.

Au fost prezentate proiecţii video despre atribuţiile Jandarmeriei Române, şi au fost vizitate standurile de prezentare al armamentului şi materialelor de intervanţie din dotarea jandarmilor.

De asemenea, copiii au fost plimbaţi cu tehnica din dotare cu sirenele şi girofarele pornite, fiind foarte încântaţi şi entuziaşti.

Pentru noi jandarmii, a fost o mare satisfacţie să-i vedem pe copii printre noi, veseli şi interesaţi de cele prezentate şi ne-am propus ca în fiecare an pe data de 1 iunie să organizăm astfel de evenimente. ( Jandarmeria Arad )

Mai citeste si:  Persoanele care nu îşi depun la Casa de Pensii declaraţia individuală de asigurare riscă amenzi între 500 şi 1.000 de lei

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.