News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Jandarmii arădeni au donat sânge

Local 2 decembrie 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

În această săptămână pe parcursul a două zile, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, a fost organizată, la solicitarea Centrului de Transfuzii Sanguine Arad, o acţiune de donare de sânge în scopul contribuirii indirecte a jandarmilor la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă.

Astfel, o echipă mobilă din cadrul Centrului de Transfuzii Sanguine Arad s-a deplasat marţi şi joi , la sediul inspectoratului unde, începând cu ora 09.00, s-a desfăşurat activitatea de donare de sânge, răspunzând apelului umanitar peste 50 de jandarmi şi jandarmeriţe, care au dorit să contribuie la alinarea suferinţelor celor aflaţi în dificultate,  printre aceştia numărându-se şi inspectorul şef al I.J.J. Arad, col. Bîcleşanu Adrian şi adjunctul inspectorului şef, col. Florea Angelică.

Înţelegând importanţa participării la această acţiune de întrajutorare a semenilor noştri aflaţi la nevoie, fiecare jandarm a donat 450 ml. de sânge, fiind recompensaţi pentru aceasta cu un set complet de analize şi un bon valoric în valoare de 60 de lei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *