News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad vor asigura măsurile de ordine pe timpul desfăşurării manifestărilor ce vor avea loc în Piaţa Revoluţiei din municipiului Arad cu ocazia Revelionului.

Jandarmii recomandă participanţilor la aceste manifestări să nu aducă la spectacole artificii, petarde, sticle sau cutii cu băuturi alcoolice, să nu arunce cu obiecte spre scenă, să nu forţeze cordoanele de ordine, să adopte un comportament în limitele decenţei şi să ţină cont de faptul că manifestările obscene şi cele contra bunelor moravuri sunt sancţionate de lege.

În această perioadă, jandarmii vor intensifica acţiunile vizând interzicerea comercializării obiectelor artizanale de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice. Potrivit Legii nr. 126/1995, „orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an”.

Cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor în situaţia în care sunt martorii săvârşirii de fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau la dispeceratul inspectoratului, la tel. 0257.514900.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *