News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Marţi, 27 decembrie a.c., la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia unui echipaj, de către reprezentantul unui complex comercial situat pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, unde a avut loc un furt.
Echipajul ajuns la faţa locului, l-a identificat pe cel care a încercat să sustragă un articol de îmbrăcăminte. Constantin F., în vârstă de 30 ani, din judeţul Neamţ, a intrat în cabina de probă, şi-a schimbat haina proprie cu o geacă sport, tăind dispozitivul de siguranţă cu ajutorul unui cleşte patent, după care, asigurându-se că nu este văzut, a plecat fără să plătească. A fost observat şi oprit la ieşire de către agenţii de ordine.
După verificările efectuate, s-a stabilit faptul că cel în cauză a fost condamnat, în anul 2006, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie şi că, în prezent, este urmărit penal pentru alte cazuri de furt, săvârşite pe raza municipiului Arad. Prejudiciul produs, in valoare de 300 lei, a fost recuperat, iar articolul de îmbrăcăminte sustras a fost restituit reprezentantului magazinului.
Bărbatului i-au fost întocmite actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de ”furt calificat”.
Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *