News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Marţi, 13 septembrie a.c., la scurt timp după ora 22.00, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia jandarmilor în localitatea Olari, unde a avut loc un scandal.

Ajuns la faţa locului, echipajul de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Chişineu Criş, a identificat un grup de persoane, pe o stradă în centrul localităţii. Una dintre acestea prezenta o rană în zona capului. Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului i-a acordat primul ajutor.

Cel agresat a declarat jandarmilor că trei ciobani au intrat cu oile, pe terenul agricol pe care îl are în proprietate, iar aceştia, prinşi asupra faptului, au devenit agresivi. Ştiind că sunt chemaţi jandarmii, cei trei ciobani fugiseră, cu oile, pe câmp.

Persoanele care au asistat la conflict sunt vecinii care, la rândul lor, au declarat că turmele ciobanilor le strică culturile.

În prezent jandarmii efectuează cercetări şi întocmesc actele premergătoare începerii urmăririi penale împotriva celor trei persoane. Acestea sunt susceptibile de săvârşirea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, ,,vătămare corporală” şi „distrugere”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *