News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

JANDARMII CAMPIONI LA COMPETIŢIA FINALĂ DE JUDO PE MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR

Sport 3 martie 2011 admin 0

care s-a desfîşurat în perioada 02-03 martie şi la care au participat efective din cadrul structurilor de jandarmi1 iar locul V a fost obţinut de Lt. CIOCAN MIRCEA din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi. La categoria 100 kg. + 35 de ani bărbaţi1 Joi9 la Sala Sporturilor din Arad a avut loc festivitatea de premiere a Campionatului de Judo pe Ministerul Administraţiei şi Internelor1 locul I a fost obţinut de Plt. adj. şef PREDA DOREL din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău.Pe echipe jandarmii au obţinut locul III.1 locul I a fost obţinut de Plt. maj. FEROIU NICOLAE din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj. La categoria 90 kg. + 35 de ani bărbaţi1 locul I a fost obţinut de Plt. maj. GUJBĂ MIRCEA din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi. La categoria 81 kg. + 35 de ani bărbaţi1 locul I a fost obţinut de Sg. maj. BÂRZU MANUELA din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău. La categoria 73 kg. sub 35 de ani bărbaţi1 locul I a fost obţinut de Sg. Maj. DĂNCULEA COSTEL din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor. La categoria 90 kg. sub 35 de ani bărbaţi1 locul II a fost obţinut de Plt. maj. PAULESCU EDUARD din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romîne1 locul III a fost obţinut de Sg. maj. MALNAŞI ADRIAN din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita. La categoria 73 kg. + 35 de ani bărbaţi1 poliţişti de frontieră şi poliţişti din inspectoratele judeţene şi centrale. La categoria +60 kg. femei1 pompieri1
Please follow and like us:
Pin Share

Joi, 03 martie a.c., la Sala Sporturilor din Arad a avut loc festivitatea de premiere a Campionatului de Judo pe Ministerul Administraţiei şi Internelor, care s-a desfîşurat în perioada 02-03 martie şi la care au participat efective din cadrul structurilor de jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi poliţişti din inspectoratele judeţene şi centrale.

La categoria +60 kg. femei, locul I a fost obţinut de Sg. maj. BÂRZU MANUELA din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.

La categoria 73 kg. sub 35 de ani bărbaţi, locul I a fost obţinut de Sg. Maj. DĂNCULEA COSTEL din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor.

La categoria 90 kg. sub 35 de ani bărbaţi, locul III a fost obţinut de Sg. maj. MALNAŞI ADRIAN din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita.

La categoria 73 kg. + 35 de ani bărbaţi, locul I a fost obţinut de Plt. maj. GUJBĂ MIRCEA din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

La categoria 81 kg. + 35 de ani bărbaţi, locul I a fost obţinut de Plt. maj. FEROIU NICOLAE din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj.

La categoria 90 kg. + 35 de ani bărbaţi, locul II a fost obţinut de Plt. maj. PAULESCU EDUARD din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romîne, iar locul V a fost obţinut de Lt. CIOCAN MIRCEA din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi.

La categoria 100 kg. + 35 de ani bărbaţi, locul I a fost obţinut de Plt. adj. şef PREDA DOREL din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău.

Pe echipe jandarmii au obţinut locul III.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *