News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

JANDARMII CAMPIONI LA COMPETIŢIA FINALĂ DE JUDO PE MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR

Sport 3 martie 2011 bmxro 0

care s-a desfîşurat în perioada 02-03 martie şi la care au participat efective din cadrul structurilor de jandarmi1 iar locul V a fost obţinut de Lt. CIOCAN MIRCEA din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi. La categoria 100 kg. + 35 de ani bărbaţi1 Joi9 la Sala Sporturilor din Arad a avut loc festivitatea de premiere a Campionatului de Judo pe Ministerul Administraţiei şi Internelor1 locul I a fost obţinut de Plt. adj. şef PREDA DOREL din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău.Pe echipe jandarmii au obţinut locul III.1 locul I a fost obţinut de Plt. maj. FEROIU NICOLAE din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj. La categoria 90 kg. + 35 de ani bărbaţi1 locul I a fost obţinut de Plt. maj. GUJBĂ MIRCEA din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi. La categoria 81 kg. + 35 de ani bărbaţi1 locul I a fost obţinut de Sg. maj. BÂRZU MANUELA din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău. La categoria 73 kg. sub 35 de ani bărbaţi1 locul I a fost obţinut de Sg. Maj. DĂNCULEA COSTEL din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor. La categoria 90 kg. sub 35 de ani bărbaţi1 locul II a fost obţinut de Plt. maj. PAULESCU EDUARD din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romîne1 locul III a fost obţinut de Sg. maj. MALNAŞI ADRIAN din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita. La categoria 73 kg. + 35 de ani bărbaţi1 poliţişti de frontieră şi poliţişti din inspectoratele judeţene şi centrale. La categoria +60 kg. femei1 pompieri1

Joi, 03 martie a.c., la Sala Sporturilor din Arad a avut loc festivitatea de premiere a Campionatului de Judo pe Ministerul Administraţiei şi Internelor, care s-a desfîşurat în perioada 02-03 martie şi la care au participat efective din cadrul structurilor de jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi poliţişti din inspectoratele judeţene şi centrale.

La categoria +60 kg. femei, locul I a fost obţinut de Sg. maj. BÂRZU MANUELA din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.

La categoria 73 kg. sub 35 de ani bărbaţi, locul I a fost obţinut de Sg. Maj. DĂNCULEA COSTEL din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor.

La categoria 90 kg. sub 35 de ani bărbaţi, locul III a fost obţinut de Sg. maj. MALNAŞI ADRIAN din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita.

Mai citeste si:  S-au epuizat biletele la barajul UTA-Voluntari

La categoria 73 kg. + 35 de ani bărbaţi, locul I a fost obţinut de Plt. maj. GUJBĂ MIRCEA din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

La categoria 81 kg. + 35 de ani bărbaţi, locul I a fost obţinut de Plt. maj. FEROIU NICOLAE din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj.

La categoria 90 kg. + 35 de ani bărbaţi, locul II a fost obţinut de Plt. maj. PAULESCU EDUARD din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romîne, iar locul V a fost obţinut de Lt. CIOCAN MIRCEA din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi.

La categoria 100 kg. + 35 de ani bărbaţi, locul I a fost obţinut de Plt. adj. şef PREDA DOREL din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău.

Mai citeste si:  UTA - Slatina 5-2 (Video)

Pe echipe jandarmii au obţinut locul III.

bmxro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *