News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au desfăşurat joi, 24 noiembrie a.c., o acţiune în localitatea Săvârşin, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională şi infracţională.

La controlul efectuat, în zona pieţei din localitate, au fost identificate două persoane care comercializau articole de îmbrăcăminte, fără a avea documente de provenienţă a mărfii şi fără preţuri afişate. Acestea au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 1700 lei. Marfa, în valoare de 240 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

În apropierea pieţei, au fost de asemenea identificate două persoane, cu vârsta de 55 ani respectiv 62 ani, din judeţul Alba, care ofereau spre comercializare cherestea, din două camioane. Pentru “comercializarea materialelor lemnoase în afara pieţelor, târgurilor, oboarelor, burselor de mărfuri şi altora asemenea, autorizate conform normelor privind circulaţia materialelor lemnoase”, cele două persoane au fost sancţionate contravenţional cu câte 1000 lei amendă.

În timpul acţiunii desfăşurate, jandarmii au depistat şi o persoană, în vârstă de 55 de ani, din judeţul Arad, care încerca să comercializeze, dintr-un autoturism, patru kg cafea, 10 pachete de ţigări timbrate necorespunzător şi 45 sticle de un litru, neeetichetate, având în conţinut un lichid incolor, cu miros şi caracteristici specifice alcoolului. Produsele au fost ridicate, în vederea confiscării, urmând a fi predate, pe bază de proces verbal, inspectorilor vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Arad.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *