News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Marţi, 6 decembrie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au desfăşurat o acţiune de control, în piaţa din oraşul Chişineu Criş. La acţiunea care a avut ca scop prevenirea şi combaterea activităţilor de comerţ ilicit, au participat şi jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Chişineu Criş.

La controlul efectuat, au fost depistate două persoane,  Dorina S., în vârstă de 53 ani, domiciliată într-o localitate din apropierea oraşului, care oferea spre comercializare 38,5 kg cafea de diferite tipuri şi Vasile C., în vârstă de 35 ani, din judeţul Bihor, care oferea spre comercializare 12 tigăi ce purtau numele unei cunoscute firme. Pentru faptul că cele două persoane nu deţineau documente de provenienţă a mărfii, au fost sancţionate cu 1000 lei fiecare. Marfa, în valoare de peste 2300 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

În cadrul acţiunii, jandarmii au constatat şi o infracţiune. O persoană din oraşul Chişineu Criş, Marioara B., în vârstă de 61 ani, oferea spre comercializare 81 cutii cu materiale pirotehnice de diferite tipuri. Având în vedere faptul că „producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuată fără drept, constituie infracţiune, persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *