News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Juniorii Academiei UTA, victorii pe linie în Liga Elitelor Juniorii Academiei UTA, victorii pe linie în Liga Elitelor
Please follow and like us:
Pin Share

Liga Elitelor U19: Academia UTA – Academia de Fotbal Gică Popescu 7-0

Băieții antrenați de Sandu Gaica și Adrian Ungur au învins Academia de Fotbal Gică Popescu, cu 7-0. La pauză scorul a fost 3-0, grație golurilor marcate de Simon (2) și Mitrov. În repriza secundă au înscris și Dardai, Mohaci, Gavrilă și Răzban.

UTA a început meciul cu Opric – Halos, Dardai, Pascu, Mohaci, Gavrilă, Vulturar, Rădulescu, Sfîrlea, Mitrov, Simon. Au mai jucat:Salka, Răzban, Maier.

”A fost un joc bun, victoria este categorică. Nu sunt prea multe de spus după un 7-0. Suntem doar îngrijorați de faptul că avem mulți accidentați. Sperăm să recuperăm din ei până duminică”, a declarat Sandu Gaica la finalul meciului.

Liga Elitelor U17: Academia UTA – Academia Gică Popescu 2-1

Tot în Liga Elitelor, de data aceasta la Under 17, roș-albii au câștigat la limită partida cu Academia de Fotbal Gică Popescu. Deși au început bine meciul și în minutul 20 aveau deja 2-0, în repriza secundă arădenii nu au pus prea multe probleme și oaspeții au reușit să înscrie în prelungiri, din penalty, iar meciul s-a terminat 2-1. Borcea și Rotea au marcat pentru UTA.

Dinu Donca, Radu Mărginean și Alexandru Țamboi au aliniat următorul unspezece: Roșca – Tambor, Măgulean, Pătlăgică, Putnic, Ursoi, Mercioiu, Andrieș, Borcea, Rotea, Maxim. Au mai jucat: Țurcanu, Dănilă, Bortiș, Goldiș.

”Eu zic că presiunea și-a pus amprenta pe jocul nostru. Suntem cinci echipe pe două puncte și orice punct pierdut sau pas greșit făcut acuma va cântări foarte mult. Am început bine, am făcut 2-0 repede, am mai avut ocazii și nu am dat gol, după care… A venit a doua repriză în care am jucat foarte slab, nu știu dacă am ajuns la poartă, nu am mai ținut de minge, probabil ne-am văzut prea repede cu sacii în căruță și era să ne coste pe final. Am luat gol la ultima fază. Important e că am luat trei puncte și lupta continuă”, a fost reacția lui Dinu Donca.

Liga Elitelor U16: Academia UTA – Gaz Metan Mediaş 9-0

În Liga Elitelor U16, Academia UTA-ei a trecut cu 9-0 de cei de la Gaz Metan Mediaș, goluri marcate de Ungureanu, Mihai, Ekmekci, Sarkozi, Șerengău, Ciubăncan (4).

Echipa antrenată de trio-ul Donca-Bogoșel-Țamboi a început meciul cu Blaga – Opriș, Pele, Codrea, Cohuț, Babiciu, Sarkozi, Șerengău, Ungureanu, Mihai, Ekmekci. Au mai jucat: Brândă, Nagy, Popescu, Mare, Ciubăncan. (uta-arad.ro)

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *