News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

KFC continuă campania “Bucket de bine”, susținând două case din cadrul SOS Satele Copiilor România KFC continuă campania “Bucket de bine”, susținând două case din cadrul SOS Satele Copiilor România
Please follow and like us:
Pin Share

Prin campania „Bucket de bine”, KFC a donat în prima jumătate a acestui an peste 27.500 euro către organizația SOS Satele Copiilor România. Partneneriatul KFC – SOS Satele Copiilor a demarat în luna august a anului 2014, iar din luna martie 2015, lanțul de restaurante a  început susținerea unei familii SOS prin asigurarea tuturor cheltuielilor aferente activităților de zi cu zi, urmând ca apoi, datorită rezultatelor obținute, KFC să sponsorizeze două case din satul SOS.

În 2015, Hot Bucket-ul din meniul KFC a devenit „Bucket de bine”, fiecare astfel de produs vândut însemnând un leu donat de KFC către SOS Satele Copiilor România. Obiectivul inițial al campaniei a fost donarea sumei de 25.000 de euro pe parcursul unui an, însă rezultatele au fost de două ori mai bune decât obiectivul inițial, KFC „adoptând” o nouă familie din cadrul SOS Satul Copiilor București. Astfel, în 2015, în cele zece luni de campanie, KFC a donat peste 50.000 de euro către organizația SOS Satele Copiilor România, pentru a susține două case din sat. În 2016, KFC continuă susținerea celor două case iar fondurile adunate sunt în creștere.

Ne bucurăm nespus că avem oportunitatea să îi ajutăm pe cei mici, alături de SOS Satele Copiilor România, să aibă parte de o copilărie normală, să se dezvolte într-un mediu plăcut și să își continue studiile. Suntem alături de ei și vom fi în continuare, încercând să găsim mereu idei noi de a interacționa cu cei mici și de a contribui la dezvoltarea copiilor”, a spus Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC România.

“Nu poți să lucrezi într-un ONG dedicat copiilor dacă nu ai multă voință și dorința de a schimba în bine viețile celor care depind de tine. La SOS, eforturile pe care le depunem pentru copiii noștri sunt constante. Ne dorim să aibă parte de o copilărie cât mai normală, în care să adune experiențe pozitive, să devină puternici și să aibă o viață împlinită. Iar viziunea noastră este susținută de KFC. Avem șansa de a beneficia de sprijinul important al acestei companii, dar și norocul de a colabora cu angajații lor minunați. KFC e parte din marea familie SOS, iar copiii sunt foarte încântați de acțiunile noastre comune și de surprizele pe care le primesc de la KFC. Mulțumim pentru acest parteneriat!”, a adăugat Diana Podaru, Director General Interimar, SOS Satele Copiilor România.

Ca parte a acestei campanii, KFC va asigura toate cheltuielile necesare pentru alimente, îmbrăcăminte, îngrijiri medicale și activități educaționale și de timp liber pentru toți copiii din cele două case din cadrul SOS Satul Copiilor București. Pentru a le oferi copiilor șansa de a învăța lucruri noi, KFC a organizat, alături de patru bloggeri parteneri, cu sprijinul SOS Satele Copiilor, o serie de ateliere creative. Dragoș Asaftei (www.dragosasaftei.ro) a predat un atelier de fotografie, în cadrul căruia copiii au petrecut două ore învățând cum să folosească aparatul foto, au surprins cadre din curtea interioară a SOS și au realizat ședințe foto. Oana Brătilă (http://obratila.ro/) a predat un atelier de pictură, în care au pictat împreună case și sate românești realizate din lemn. Laura Frunză (http://www.laurafrunza.com/) a fost și ea profesoară pentru o zi la SOS Satul Copiilor București și a ținut un atelier de cusut, Laura și copiii confecționând brâie de inspirație populară. Lavinia Biberi (http://laviniabiberi.com/) a realizat, alături de participanți, măști de printese și supereroi și semne de carte cu mesaje de la copiii din programul SOS.

Campania „Bucket de bine” continuă în toate restaurantele KFC din țară. Parteneriatul KFC cu SOS Satele Copiilor România se înscrie în direcțiile strategice de CSR ale KFC România, având scopul de a susține educația și dezvoltarea tinerilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *