News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Azi, 30 mai a.c., în jurul orei 01.00, un echipaj de jandarmerie aflat într-o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona străzii 6 Vânători, a prins în flagrant doi tineri în timp ce loveau alt tânăr.

În urma interceptării şi legitimării, jandarmii i-au identificat pe M. Alexandru de 18 de ani şi I. Cristian de 22 de ani, ambii din Sânmartin, jud. Arad.

Aceştia, afându-se pe strada 6 Vânători au observat un tânăr, iar sub pretextul că doresc să afle cât este ora, s-au apropiat de persoana vătămată şi profitând de faptul că în zonă nu era nicio persoană să-i observe, l-au lovit pe tânăr cu pumnii şi l-au deposedat de telefonul mobil pe care-l avea asupra sa, moment în care au fost surprinşi de către echipajul de jandarmerie.

Jandarmii au efectuat controlul corporal preventiv celor în cauză, fiind găsit telefonul mobil, în valoare de 300 lei, care a fost restituit persoanei vătămate prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii le-au întocmit celor doi tineri actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie”.

Cei doi tineri au fost predaţi lucrătorilor din cadrul I.P.J., pentru luarea măsurilor legale.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *