News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Peste o sută de tineri din nouă organizaţii teritoriale de tineret ale Partidului Social Democrat au participat sâmbătă, 25 septembrie 2010, la prima ediţie a Cupei PSD Arad la Fotbal, competiţie sportivă desfăşurată în comuna Bata.

Găzduită de Organizaţia TSD Comuna Bata, Cupa PSD Arad la Fotbal a fost disputată de echipele organizaţiilor de tineret din Arad, Archiş, Bata, Cărand, Felnac, Lipova, Pecica, Vinga şi Zimand. „Suntem bucuroşi că am reuşit să ne adunăm într-un număr atât de mare şi am transformat acest fief recunoscut al PDL în capitala arădeană a social-democraţiei şi a tinereţii. Am trecut peste toată opoziţia manifestată de primarul comunei şi de liderii PDL din zonă şi am reuşit să organizăm o competiţie frumoasă, cu o largă participare a tinerilor din PSD, aspecte care ne încurajează ca, şi pe viitor, să avem în vedere desfăşurarea unor manifestări specifice în comuna Bata şi pe Valea Mureşului, o zonă populată de oameni ai stângii dar controlată pe nedrept de puterea portocalie a judeţului Arad. A fost un semnal pentru toţi susţinătorii PDL că PSD nu a capitulat, că nu şi-a uitat angajamentele faţă de arădenii de pe Valea Mureşului şi că este acum mai puternic şi mai determinat să lupte pentru echilibrul administrativ, politic al zonei, aşa cum noua conducere a PSD Arad va face pentru întregul judeţ” a declarat Alexandru Popa, preşedintele TSD Bata şi organizatorul principal al evenimentului de ieri.

În urma disputării meciurilor a rezultat următorul clasament:

Locul I: echipa TSD – Municipiul Arad (Adrian Lupşa – preşedintele TSD Arad, Bogdan Cocora, Ionuţ Birovescu, Codrin Oprean, Vlad Sârb, Răzvan Anghel şi Florin Berchi);
Locul II: echipa TSD Pecica;
Locul III: echipa TSD Archiş;

Preşedintele TSD Arad Adrian Lupşa a ţinut să precizeze, în numele organizaţiei, că dedică victoria colegului nostru Corneliu Popi Morodan, în memoria tatălui său, Corneliu Aurel Morodan.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *