News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Oraşul arădean Pecica devine tot mai mult un reper pentru boxul românesc, urmând să găzduiască la începutul lunii viitoare, prima mare competiţie oficială a acestui an, Cupa României la box – seniori.

Pe data de 5 martie, în sala sporturilor de la intrarea în oraş, se va auzi gong-ul care va marca debutul competiţiei, una la care sunt aşteptaţi cei mai buni pugiliştii amatori ai României.

Box Club Pecica va trimite în ring şase sportivi: Sandu Bucşa (49 kg), Robert Andor, Marius Nichifor (52 kg), Gheorghe Braşoveanu, Alex Bostan (64 kg) şi Alexandru Cristofor (81 kg), cinci dintre aceştia fiind chiar din Pecica. Ceea ce reprezintă încă o atracţie pentru iubitorii sportului din localitate de a fi prezenţi pentru a-i încuraja.

„Avem experienţă în organizarea unor competiţii importante, de aceea cred că va fi o gală reuşită din toate punctele de vedere. Vreau să precizez că sportivii, antrenorii şi oficialii federaţiei vor fi cazaţi la Hotel Parc, în Arad, unde va avea loc deasemenea cântarul oficial şi conferinţele de presă. Pentru meciuri, care au loc la Pecica, vom pune zilnic la dispoziţie două autocare pentru sportivi şi unul pentru oficiali. La festivitatea de deschidere vom avea şi un program artistic…” a precizat Adolf Ivanovici, preşedinte Box Club Arad. (sportularadean.info)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *