News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ladislau Boloni, persona non-grata pentru suporterii grupării Antwerp Ladislau Boloni, persona non-grata pentru suporterii grupării Antwerp
Please follow and like us:
Pin Share

Antwerp, formația pregătită de antrenorul Ladislau Boloni, a pierdut în ultima etapă din campionatul Belgiei, în fața celor de la Mouscron, scor, 1-3, și ocupă locul 7 în clasament, la un punct distanță de ultimul loc care merge în play-off, potrivit stiripesurse.ro.

În urma acestui rezultat, tehnicianul în vârstă de 66 de ani a devenit persona non-grata pentru suporterii grupării Antwerp. Fanii au umplut rețelele de socializare cu mesaje împotriva lui Boloni, pe care îl vor departe de echipa lor.

„Bun pentru echipele de mijlocul clasamentului, să le aducă spre vârf, dar a venit timpul să plece” sau „Cred că Bölöni a pierdut vestiarul. Nu se mai vede nicio idee de joc, spirit de luptă şi ambiţie. Fotbalul său e prea sărac şi antrenorul merită un şut în fund” sau „Afară cu Boloni”, sunt câteva dintre mesajele apărute pe internet.

Antwerp a ajuns la a patra înfrângere din 13 meciuri.

„Suporterii au uitat repede de locul 4 neaşteptat pe care a dus-o pe Antwerp, acum afecţiunea s-a răcit, mai ales din cauza căderii pe 6”, a scris agenţia Voetbalprimeur.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *