News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Candidatul USL la Primăria municipiului Arad, conservatoarea Lia Ardelean, a anunţat marţi, într-un comunicat remis presei, că îşi asumă rezultatul alegerilor pentru Primăria Arad.

„Mulţumesc arădenilor care m-au votat şi au avut încredere în mine, dar şi întregii echipe USL pentru munca depusă în campanie, mai ales că a fost judeţul în care ne-am lovit de cea mai puternică organizaţie PDL din ţară. Am intrat în această luptă cu încrederea că voi putea face multe lucruri bune pentru bunăstarea arădenilor. Aşa cum am mai spus, nu este suficient să fii bun, ci trebuie să şi convingi electoratul, deoarece reuşita în politică se traduce în numărul de voturi. Încă de la desemnarea mea, primele mesaje s-au referit la curajul pe care îl am de a candida, iar la început nu am înţeles de ce. Campania a dovedit cauza semnalelor respective, mai exact s-au spus multe neadevăruri şi au existat momente în care am fost de-a dreptul surprinsă de asaltul vehement lansat împotriva mea. Am avut o campanie grea, a fost o luptă dificilă, dar am respectat mesajul sloganului, aproape de oameni. Personal, deşi îmi asum rezultatul, nu am ce să îmi reproşez, cu atât mai mult cu cât lansarea mea în cursa electorală a survenit foarte târziu. Consider că am obţinut un rezultat meritoriu, într-o dispută cu un sistem bine pus la punct”, a subliniat Lia Ardelean.

Candidatul USL la Primăria Arad a mai arătat că victoria actualului primar în acest scrutin a fost facilitată şi de numărul mare de candidaţi. „Tot Aradul a vuit în ultimele luni că este necesară o coalizare generală pentru a-l debarca pe Falcă. În fapt, s-au înscris încă 10 candidaţi fără şanse, iar unii dintre ei, prin atacurile nefondate la adresa mea, au permis ca primarul să-şi asigure un nou mandat, pentru care nu pot să nu îl felicit”, a punctat Lia Ardelean.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *