News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

pnl arad

O delegaţie a PNL Arad a participat, la sfârşitul acestei săptămâni, la Orăştie (jud. Hunedoara), la o întrunire pe ţară a secretarilor coordonatori şi executivi şi a responsabililor de comunicare din toate filialele partidului. Evenimentul a avut loc la Arsenal Park, pe durata a trei zile, în care au avut loc mai multe work-shop-uri, pe grupuri de lucru. „Întrunirea a fost una extrem de utilă, în perspectiva alegerilor de anul viitor”, a declarat Vasile Man, secretarul coordonator al PNL Arad.

Delegaţia arădeană a fost condusă de Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad. Liderul liberalilor arădeni consideră că astfel de întruniri sunt esenţiale pentru relaţionarea la nivelul partidului. „Dincolo de utilitatea instruirii în traininguri, oamenii din filiale au putut să-şi împărtăşească unii altora din experinţa şi modul de lucru şi, foarte important, au ajuns să se cunoască efectiv”, a declarat Ioan Cristina.

„S-a făcut şi instrucţie militară, deci suntem pregătiţi din toate punctele de vedere să luptăm cu caractiţa portocalie şi să reinstaurăm o stare de normalitate în ţară”, a mai adăugat Ioan Cristina.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *