News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Oceana-Everybody

Vara poate începe: Lidl şi casa de producţie independentă din Berlin – „Embassy of Music” – lansează pentru prima dată o melodie împreună. „Everybody” este o piesă plină de vitalitate şi îi îndeamnă la dans pe toţi cei care o ascultă. Datorită ritmurilor fierbinţi de latino şi samba, chiar şi cei mai comozi vor începe imediat să danseze.

Melodia captivantă  va fi integrată în reclamele Lidl, cu tema Campionatului Mondial de Fotbal 2014. În aceste reclame, produsele Lidl vor fi prezentate într-un mod inedit, pentru a recrea ritmurile latino inconfundabile. Astfel, pentru a păstra stilul acestei melodii, un pachet de chipsuri este asociat cu tobele de samba.

Melodia verii „Everybody” este interpretată de Oceana, devenită celebră datorită cântecului oficial al Campionatului European UEFA 2012, intitulat „Endless Summer”. În videoclipul piesei „Everybody”, Oceana demonstrează că nu este doar o cântăreaţă foarte bună, ci şi o dansatoare desăvârșită – cu o poftă de dans de nestăpânit, ea este protagonista ideală, fiind responsabilă, totodată şi de muzică şi versuri:„«Everybody» aduce bună dispoziţie, îndeamnă oamenii să danseze şi îi invită să cânte împreună. Este cântecul perfect pentru vară.”

Oceana este încrezătoare şi puternică precum vocea ei. Indiferent de stilul de muzică adoptat, fie că acesta este Pop, R’n’B, Jazz, Funk sau Reggae, ea interpretează fiecare melodie în stilul său inconfundabil.

„Embassy of Music” este o casă de producţie independentă, cu sediul în Berlin. Printre artiştii cu care a mai colaborat se numără Passenger, Shaggy sau Moby. Tot din istoricul acestei companii face parte şi lansarea unor hituri de top, precum „Feel The Rush”, de la Shaggy, „Call On Me”, de la Eric Prydz şi „Love Generation”, de la Bob Sinclar.

Premiera oficială a videoclipului piesei „Everybody” a avut loc pe 30 mai 2014, pe canalul de YouTube al Oceanei: https://www.youtube.com/watch?v=YhTfS3R5WXQ

Începând din 16.06.2014, melodia poate fi descărcată de pe iTunes: https://itunes.apple.com/album/everybody/id878636940

Pe lângă posibilitatea de download de pe iTunes, începând din iulie CD-ul va fi disponibil în magazine, exclusiv la Lidl.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *