News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Liverpool e campioana lumii, iar Haţegan a intrat în istorie! Liverpool e campioana lumii, iar Haţegan a intrat în istorie!
Please follow and like us:
Pin Share

Liverpool a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor, 1-0 după prelungiri, cu brazilienii de la Flamengo. România a avut mai mulți reprezentanți la evenimentul desfășurat în Qatar: Răzvan Lucescu, antrenor la Al Hilal – câștigătoarea Ligii Campionilor Asiei, dar și brigada de arbitri formată din arădeanul Ovidiu Hațegan – cel mai bine cotat arbitru român al momentului, Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

Brigada românească a intrat în istoria competiţiei, fiind prima din lume care a oficiat la trei meciuri a Campionatului Mondial al cluburilor. Hațegan și colegii săi au debutat la meciul din sferturile de finală, de pe data de 14 decembrie, dintre mexicanii de la Monterrey şi campioana ţării gazdă, Al Sadd, joc câştigat de reprezentanta Americii Centrale şi de Nord, cu scorul de 3-2.

Apoi, arădeanul şi brigada sa au fost la centru la meciul pentru locul 5, dintre Al Sadd şi reprezentanta Africii, ES Tunis, meci câştigat de formaţia africană cu scorul de 6-2. Cel de-al treilea meci la care au oficiat cei trei arbitri români a fost finala mică, dintre Monterrey şi Al Hilal, 6-5 pentru mexicani, după loviturile de departajare. După 90 de minute a fost 2-2.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *