News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

A început turnarea primului strat de asfalt pe tronsonul Juliţa – Mădrigeşti, în unele locuri pe ambele benzi de circulaţie, în altele locuri doar pe o bandă. Concomitent cu asfaltarea se continuă cu celelalte lucrări de consolidare a terasamentului.

Tronsonul de drum judeţean Juliţa – Mădrigeşti face parte dintr-un amplu proiect de legare a Văii Mureşului de Valea Crişului şi, implicit, de valorificare turistică a staţiunii Moneasa.

“Lucrarea se află în grafic, constructorul dispunând de un număr mare de utilaje, cât şi de personal pe tot parcursul şantierului. Deşi termenul de finalizare a lucrării este 2011, preconizăm să definitivăm asfaltarea până în 30 octombrie, anul acesta, urmând ca micile retuşuri să se execute până la sfârşitul anului. Pentru a reuşi acest lucru, sperăm ca vremea să ne ajute. Avem porţiuni care necesită o atenţie mai mare, în special la ieşirea din satul Slatina de Mureş, acolo unde panta este abruptă şi necesită o soluţie tehnică performantă”, a afirmat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *