News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

400x400

Galleria Arad lansează în luna iulie o nouă campanie destinată arădenilor care îşi fac cumpărăturile în magazinele din incinta mall-ului, la final de săptămână. Clienţii Galleria Arad vor putea câştiga vouchere valorice de 25, 50, 75 şi 100 de lei.  Campania se derulează în perioada 18 iulie-18 august, săptămânal, de joi până duminică, între orele 10:00 – 22:00.

Pentru a intra în campanie, clienţii trebuie să achiziţioneze produse în valoare de minimum 150 de lei din magazinele partenere, respectiv de minimum 200 de lei, din cora. Valoarea cumpăturilor poate fi cumulată de pe maximum 3 bonuri fiscale. Cu aceste bonuri, clientul va trebui să se prezinte la infodesk-ul de la etajul I al mall-ului, unde va extrage un plic cu un voucher valoric.

“Galleria Arad recompensează şi în această lună fidelitatea clienţilor săi. E important ca participanţii la campanie să consulte regulamentul de desfăşurare a acesteia precum şi lista magazinelor partenere. Ambele documente vor putea fi consultate, începând cu data de 18 iulie a.c., la infodesk-ul mall-ului sau pe pagina oficiala de Facebook a Galleria-ei Arad”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

“Galleria suntem toţi”! 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *