News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

MAI MULTE PERSOANE S-AU ALES CU DOSAR PENAL PENTRU INFRACTIUNI IN TRAFIC MAI MULTE PERSOANE S-AU ALES CU DOSAR PENAL PENTRU INFRACTIUNI IN TRAFIC
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii rutieri au depistat în trafic, la sfârşitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Poliţiştii au depistat în trafic, pe DJ 707 A, pe raza localităţii Săvârşin, un bărbat de 55 de ani din Arad, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulaţie din anul 2010.

De asemenea, au fost depistaţi în trafic conducând sub inflenţa alcoolului: pe Bulevardul Revoluţiei din municipiu, un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,89 mg./l. alcool pur în aerul expirat şi un tânăr de 20 de ani care conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat,  pe raza localităţii Ineu, un tânăr de 25 de ani în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,49 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, un bărbat de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,66 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

 

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *