News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Man, decisiv în derby! Gol de poveste pentru arădean Man, decisiv în derby! Gol de poveste pentru arădean
Please follow and like us:
Pin Share

Dennis Man a fost omul meciului, aseară, în ultimul derby al anului din Liga 1, FCSB – CSU Craiova 2-0 şi a fost implicat în ambele goluri ale roş-albaştrilor. Fotbalistul arădean în vârstă de 21 de ani a deschis scorul după o fază electrizantă în care l-a depăşit nonşalant pe Stephane Acka şi a finalizat subtil în poarta oltenilor.

„La gol aşa mi-a venit pe moment, mă bucur că am reuşit să marchez, mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa să câştige trei puncte importante, e mai puţin important ce am făcut eu. 

O victorie muncită, o primă repriză foarte bună, în a doua ne-am relaxat puţin, dar per total echipa a jucat foarte bine şi ne bucurăm că am terminat anul cu o victorie.

Am luat fiecare meci în parte, am dat totul, am trecut printr-o perioadă rea, ne-am revenit pe parcurs şi am reuşit să legăm victoriile, a fost reacţia lui Dennis Man după meci.

Dennis Man a ajuns la 4 goluri înscrise pentru FCSB în acest sezon, dar ultimele 3 au fost date în luna decembrie. Cu un joc mai puţin disputat, echipa lui Becali a urcat pe locul 3 în Liga 1 şi e la un punct de Astra şi patru de liderul CFR.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *