News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Prima din realizările administraţiei Falcă, după alegeri, a fost montarea de webcam-uri pe turnul primăriei, să vadă tot poporul cum datorită energicei sale mâini de gospodar orasul va înflori. Aşa că tot arădeanul era obişnuit, când mai era plecat de pe mândrele meleaguri, sâ îşi amintească de forfota oraşului ziua în amiaza mare folosind imaginile live de pe webcam.
Se pare că la proteste extreme, ştiut fiind faptul că edilul nu suportă protestele în faţa primăriei, s-au luat măsuri extreme. S-a dispus subit tăierea imaginilor live de pe webcam, să nu cumva să fim informaţi despre situaţia protestelor din centru şi a ne alătura. Sau poate Falcă este ingrijorat că am putea vedea imagini horror, gen bătaie jandarmi-protestatari şi să fim de-a dreptul oripilaţi, chiar să avem sechele. Ce grijă pentru sănătatea noastră!
Se vede că jandarmii ce au rămas au sânge în instalaţie, păcat că au luat şi în kilograme, răsuflă greu după 10 metri garduri. Şi dacă tot suntem la capitolul nedumeriri mă întreb unde sunt prezervativele recent achizitionate, arma secretă umplută cu apă, fala jandarmeriei române?
Sunt indignat, mă duc şi eu să protestez: Ce-aţi avut măh cu bietele webcam-uri?

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *