News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Manuel Rodriguez e noul antrenor al FCC Baschet Arad Manuel Rodriguez e noul antrenor al FCC Baschet Arad
Please follow and like us:
Pin Share

FCC Baschet Arad va relua Liga Națională cu un antrenor nou. Manuel Angel Rodriguez Escudero a semnat astăzi contractul cu formaţia arădeană, iar mâine noapte va ajunge în oraşul nostru, anunţă site-ul oficial al clubului.

Spaniolul de 39 de ani revine în România după experienţa de acum două sezoane de la Alba Iulia, unde a atins două semifinale (în campionat şi în CEWL). Acesta mai are în palmares o finală de cupă și o semifinală de campionat în Islanda cu UMF Skallagrimur Borganes. A fost nominalzat pentru doi ani consecutivi (2016 şi 2017), antrenorul anului în competiţia islandeză.

Cea mai importantă realizare din carieră a venit în 2009, atunci când a făcut parte din staff-ul tehnic al Perfumerias Salamanca, formaţie care a disputat finala Euroligii feminine din acel an, se mai menţionează pe baschetarad.ro.

Amical de gală, cu naţionala României

FCC Baschet Arad se pregăteşte de un meci amical de gală, împotriva naţionalei României, reunită din weekend la Timişoara. Confruntarea e programată să aibă loc mâine seară, ora 18, la Timişoara, în sala „Constantin Jude”. În vreme ce „tricolorele” se pregătesc de campania de calificare la EuroBasket 2021, arădencele profită de pauza din campionat.

Cele 14 „acvile” convocate de selecţionerul Ayhan Avci debutează în calificări împotriva Danemarcei, meci care se va disputa joi, 14 noiembrie, de la ora 18, tot la Timişoara.

FCC Baschet Arad va disputa următorul meci din Liga Naţională abia pe 24 noiembrie, în deplasare la KSE Târgu Secuiesc.

 

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *