News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Marcel Urban: „Înfrângerea cu Clujul, o lecţie!” Marcel Urban: „Înfrângerea cu Clujul, o lecţie!”
Please follow and like us:
Pin Share

Înfrângerea surprinzătoare pe teren propriu, cu “U” Cluj, a bulversat puţin apele la FCC Baschet Arad, ajunsă la două înfrângeri în patru meciuri, în grupa de vest a Ligii Naţionale. Concluziile le-a tras preşedintele grupării arădene, Marcel Urban, pentru site-ul baschet.ro: „Nu putem spune că e o surpriză, pentru că Universitatea Cluj are o echipă destul de bună, spre foarte bună. Cred că fetele erau cu gândul la vacanță, pentru că se întrerupe campionatul. Le-au tratat cu superficialitate pe clujence, fără responsabilitate. Credeau că după victoria cu Târgoviște, din Cupă, va fi un meci ușor cu echipa Clujului, ceea ce nu s-a întâmplat.”

Urban îşi critică jucătoarele, dar încă nu e cazul unor măsuri la nivel de lot, mai ales că e doar început de sezon: „A fost o înfrângere care sper să fie o lecție, să fie constructivă, iar pe viitor jucătoarele noastre să fie mult mai atente și să nu mai rateze cu nonșalanță din poziții clare. Cred că atitudinea a făcut diferența, vom analiza și vom elimina aceste lucruri”, a adăugat președintele grupării arădene.

Campionatul se întrerupe, pentru că urmează meciurile naționalei de senioare a României. Grupa Vest se reia cu jocurile din ultima etapă a turului, în 24 noiembrie. FCC Baschet Arad joacă atunci în deplasare, cu ACS KSE Târgu Secuiesc.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *