News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mazda are probleme cu airbag-urile Takata și a fost nevoită să cheme în service 1,9 milioane de mașini Mazda are probleme cu airbag-urile Takata și a fost nevoită să cheme în service 1,9 milioane de mașini
Please follow and like us:
Pin Share

Constructorul auto japonez Mazda Motor Grup a fost nevoit să cheme în service aproximativ 1.9 milioane de autovehicule produse datorită problemelor legate de airbag-uri. Conform unui comunicat remis ieri, constructorul japonez afirmă că airbag-urile produse de Takata sunt defecte, fiind necesare înlocuirea lor la mașinile livrate în toată lumea.

Rivalul Mazdei, Mitsubishi Motors a fost nevoit să cheme în service un număr de 550.000 de mașini, probleme fiind la același tip de airbag care se pot declanșa brusc, fiind pericol de explozie și răspândire de fragmente metalice în interiorul vehiculului. Sunt vizate modelele apărute din perioada 2006-2014.

Mai mult de 50 de milioane de autovehicule au fost aduse in service de la începutul anului 2008 până în prezent, conform Deutsche Presse Agentur.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *