News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor: „Iohannis și PNL recurg la manipulări pentru a ascunde bâlbele și rezultatele proaste ale guvernării Mihai Fifor: „Iohannis și PNL recurg la manipulări pentru a ascunde bâlbele și rezultatele proaste ale guvernării
Please follow and like us:
Pin Share

După minciuna prezidențială că ”PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor”, e aruncată în spațiul public, de către Iohnnis și cei de la PNL, manipularea că PSD ar fi negociat cu UDMR ca maghiara să devină limbă oficială în Ardeal!

„Adevărul este că PSD a respins rapid și categoric proiectul privind autonomia așa-zisului Ținut Secuiesc, care trecuse TACIT de prima cameră. Iar miercuri va respinge prin vot decisiv, în Camera Deputaților, și proiectul care consolida realitatea existentă de fapt și instituia OBLIGAȚIA folosirii limbii unei minorități în localitățile în care ponderea acesteia depășește 20%.

Prăbușirea în sondaje a PNL îi face pe Iohannis și pe liderii liberali să recurgă în disperare la o retorică naționalistă și la o propagandă mincinoască în iluzia că-și vor putea conserva măcar electoratul din Transilvania.

PSD a fost, este și va rămâne apărătorul necondiționat al unității naționale, al integrității teritoriului și al Constituției țării. Cât timp există PSD niciun proiect de lege privind autonomia vreunei regiuni a țării nu va deveni realitate! Singura limbă oficială în România este limba română.

Acuzația că PSD a negociat cu UDMR ca maghiara să devină limbă oficială în Ardeal nu este altceva decât o manipulare naționalist isterică mizerabilă, dar extrem de periculoasă.  Și este cu ațât mai gravă cu cât este făcută de la înălțimea funcției prezidențiale. Iohanis și PNL otrăvesc cu iresponsabilitate relațiile interetnice și incită la separație și ură pentru a deturna atenția societății de la catastrofa guvernării sale, de la tunurile financiare și hoțiile date în pandemie, de la numirile aberante ale unor politruci fără nicio calificare în funcții publice, de la corupția instituționalizată“, declară senatorul PSD Arad Mihai Fifor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *