News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Trăiește din experiența unui campion. Aceasta este invitația adresată de Galleria arădenilor pentru seara zilei de 25 ianuarie, când invitat special al “Orei de sport” este Mihai Leu.

Campion mondial la box și ulterior la automobilism, Mihai Leu le va împărtăși arădenilor povestea sa de viață, povestea eroului care crede în destinul său de învingător. Tăria de caracter, ambiția și perseverența în muncă au făcut ca românul Mihai Leu să ajungă recunoscut în plan mondial! În seara zilei de miercuri, începând cu orele 18.00,  la etajul II al Galleria, pe Scena Talentelor ( în zona foodcourt), arădenii vor avea posibilitatea de a-l cunoaște pe omul  Mihai Leu și de a-i admira acestuia centurile câștigate în ring precum și cupele obținute în cursele de raliu.

“Pe parcursul întâlnirii cu Mihai Leu vor rula imagini surprinse în momente importante din viața sa, arădenii reușind să resimtă atmosfera din timpul competițiilor la care a participat marele sportiv român . De asemenea, vor fi expuse o serie de medalii, cupe și diplome obținute pe parcursul anilor”, declară Tina Vîrlan, Mall Manager.

Mihai Leu va împărți celor prezenți  200 de afișe  semnate de el, în timp ce arădenii care dovedesc a fi cei mai împătimiți admiratori ai sportivului vor primi și câte o mănușă de box ce poartă semnătura campionului.

“Primii cinci arădeni care vor ajunge la Galleria Mall miercuri, 25 ianuarie, până la orele 17.30 cu cât mai multe poze, articole din ziare sau alte obiecte legate de Mihai Leu vor primi câte o mănușă de box  semnată de campion”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

Întâlnirea lui Mihai Leu cu arădenii prezenți în Galleria va dura două ore, după care acesta va susține un briefing de presă la Strudel Ice Cafe, la etajul 1.

Evenimentul de miercuri  se înscrie în demersul Galleria Arad de a promova calitatea, competența și profesionalismul. Arădenii vor avea parte și pe mai departe de întâlniri, în incinta Galleria, cu nume sonore ale unor români recunoscuți, pentru meritele lor,  în plan mondial. În ceea ce privește evenimentul din această săptămână, precum spunea Mihai Leu că în viață a pariat pe sine,  Galleria Arad pariază pe sine în lupta cu vicisitudinile pieței actuale din România, obiectivul său fiind performanța.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *