News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Mihai Morar a fost pus aseară la X Factor într-o situaţie extrem de dificilă. Doua dintre concurentele din categoria sa au intrat la duel, iar el a trebuit să aleagă cine rămâne în competiţie şi cine pleacă acasă. Cu ochii în lacrimi, Mihai Morar a decis să meargă mai departe la X Factor  cu Irina.

De cinci săptămâni, duminicile sunt încărcate de emoţie şi tensiune la Antena 1. În fiecare duminică seara, telespectatorii îşi iau la revedere de la un concurent X Factor, iar mentorii trec prin dificila situaţie de a pierde un “copil”. Aseară emoţiile au fost şi mai intense, iar povara lor a căzut pe umerii lui Mihai Morar. Doua dintre concurentele din categoria sa, Irina şi Antonia au intrat la duel.

Spre surprinderea juraţilor, atât Irina cât şi Antonia au cântat mult mai bine la duel, decât în gala de sâmbătă seara, atunci când au avut de interpretat melodii din repertoriul eroilor muzicali ai  mentorului lor.  De aici şi părerile diferite ale Paulei Seling şi Adrian Sînă. Paula a ales să o elimine pe Antonia, în vreme ce Adrian Sînă a mers pe alegerea de săptămâna trecută şi a salvat-o pe Antonia. Astfel, decizia a trebuit să îi revină lui Mihai.

În aceeaşi situaţie a fos pusă şi Paula Seling când doua dintre trupele sale au intrat la duel, iar alegerea finală a trebuit să îi aparţină. Atunci, jurata X Factor a plâns în continuu,  de la aflarea verdictului publicului până târziu după finalul emisiunii.    Înţelegând foarte bine situaţia delicată în care se află, Paula şi-a încurajat aseară colegul de la masa juriului, dar, din păcate, susţinerea Paulei nu i-au uşurat misiunea lui Mihai Morar.

Cu ochii aproape în lacrimi,trist şi cu un uşor sentiment de vinovăţie, Mihai a trebuit să îşi “alunge de acasă unul dintre copii”, asa cum chiar el s-a exprimat. Juratul X Factor ales ca acela să fie Antonia, nu înainte însă de a-i oferi şansa de a se alătura trupei din emisiunea pe care Mihai o moderează la Antena 2. Dificilia alegere pe care Mihai a avut-o de făcut a ţinut aproape de Antena 1, la ora 22.51, 887.000 de telespectatori din mediul urban, un număr aproape dublu faţă de cel al telespectatorilor care la aceeaşi oră urmăreau programul postului Pro Tv.

Tot aseară, pe scena X Factor a urcat una dintre cele mai cunoscute formaţii ale anilor ’90.  East 17 a făpcut show aseară la X Factor. Cu peste 20.000.0000 de discuri vândute în întreaga lume, băieţii de la East 17 au lansat hituri care au făcut înconjurul lumii şi au scris istoria generaţiei în blugi şi bocanci.

Telespectatorii se vor putea reîntâlni cu Antonia, dar şi cu ceilalţi concurenţi eliminaţi de la  X Factor, joi, 1 decembrie, într-o ediţie specială Neatza cu Răzvan şi Dani. În luna decembrie, Antena 1 dă viaţă poveştilor şi întinde covorul roşu tuturor celor care au avut curajul să lupte pentru visul lor.

De 18 ani, Antena 1 este mereu aproape de telespectatorii săi.  Pe 29 noiembrie 1993, Antena 1 emitea pentru întâia oară şi devenea prima televiziune comercială din România. De atunci, dă viaţă poveştilor în fiecare zi şi este în topul preferinţelor telespectatorilor care i-au rămas fideli în tot acest timp.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *