News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Informăm operatorii economici că, in conformitate cu prevederile Ordinului Preşedintelui A.N.A.F. nr. 52/2011, publicat in Monitorul Oficial nr. 68 din 26 ianuarie 2011, începând cu data de 1 februarie 2011, a fost actualizat, din oficiu, vectorul fiscal privind impozitul pe venitul din salarii începând cu perioada fiscală ianuarie 2011, al contribuabililor care au organizate sedii secundare cu minimum 5 angajaţi, potrivit legii, după cum urmează:

Ø     a fost înscrisă obligaţia de declarare a impozitului pe venitul din salarii în vectorul fiscal al contribuabililor plătitori de salarii care, la data menţionată, nu au înscrisă în vectorul fiscal această obligaţie declarativă;

Ø     a fost anulată obligaţia de declarare a impozitului pe venitul din salarii din vectorul fiscal al sediilor secundare cu minimum 5 angajaţi, potrivit legii.

 Începând cu aceeaşi dată a fost transferată evidenţa electronică a îndeplinirii obligaţiilor declarative privind impozitul pe venitul din salarii de la organele fiscale la care sunt înregistrate sediile secundare cu minimum 5 angajaţi la organul fiscal competent pentru administrarea contribuabilului care a înfiinţat respectivele sedii secundare.

 De asemenea, începând cu data de 1 februarie 2011, organul fiscal competent a actualizat  în vectorul fiscal al contribuabililor plătitori de impozit pe venitul din salarii şi contribuţii sociale perioada fiscală lunară, începând cu obligaţiile de declarare aferente lunii ianuarie 2011.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *