News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Pasionaţii de motociclete şi muzică rock se vor putea întâlni şi în acest an la Pecica pentru a se distra timp de trei zile.

Ediţia din acest an a Festivalului Motorock – organizată de Asociaţia West Motoreador, cu sprijinul Consiliul Local şi al Consiliului Judeţean – începe vineri şi se încheie sâmbătă noaptea, urmând să cuprindă demonstraţii super cross şi ATV (sâmbătă) şi un târg de prezentare auto moto (duminică).

Serile vor trece sub semnul muzicii: se vor reuni trupe de rock din Arad, Timişoara şi Ungaria, cunoscute fanilor genului.

În prima seară de festival, pe scenă vor urca Trade Mark, Superflat, Apocalips, B-ton, Amala şi Zyzy Top, iar sâmbătă vor cânta Imagica, Winds, Truda, Grimegod şi Rukhwartz (Ungaria).

Nu vor lipsi nici concursurile, cum ar fi: scandenberg, fotbal de plajă, tenis cu piciorul. Programul cuprinde şi un spectacol de striptease, iar doritorii se vor putea tatua.

Alături de tradiţionalul tur al oraşului, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Rutieră, motocicliştii vor participa, în premieră, la un marş al motocicliştilor, de la Pecica la Arad, sub sloganul „Alege viaţa!”.

Motocicletele capabile să menţină o viteză medie de 70-80 de kilometri pe oră vor defila pe DN7, apoi pe Bulevardul Revoluţiei din Arad şi înapoi.

Ca noutate absolută, în acest an va fi instalat un perete de căţărat, cu trei laturi, şase grade de dificultate şi înălţime de zece metri, dar şi o coardă tiroliană, suspendată deasupra mulţimii, cu o lungime de 70 de metri, pe care doritorii pot traversa, pe un scripete, întreaga mulţime, la o înălţime de zece metri.

Tot sâmbătă va avea loc o demonstraţie a bicicliştilor acrobaţi.

Organizatorii aşteaptă un număr cât mai mare de spectatori.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *