News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

newsarad stiri arad

Comemoram un an de guvernare Ponta, un an de cand USL a
catapultat Romania in haos politic, economic si administrativ.”
Presedintele FORTEI CIVICE (FC), Mihai-Razvan Ungureanu, a subliniat esecul guvernarii Ponta in a transa subiectul regionalizarii in baza unor proceduri transparente „Din pacate, putem constata ca dezbaterile in chestiunea regionalizarii sunt eminamente politice. Nu a existat nicio dezbatere publica, nu au fost solicitate niciun fel de studii de impact.
FORTA CIVICA pregateste, in perioada imediat urmatoare, organizarea a trei conferinte in colaborare cu experti in materia regionalizarii. Concluziile acestor conferinte se vor regasi intr-un volum de texte de expertiza, pe care il vom pune cu bunavointa si la dispozitia domnului Dragnea, care pana in prezent nu a considerat prioritar acest aspect.”
Liderul FC a deplans, de asemenea, lipsa de energie si de concentrare in tirul critic al opozitiei la adresa actualei guvernari „Problema nu este sa faci o carte neagra a guvernarii.  O carte nu ar fi de ajuns – pe aceasta tema putem scrie volume intregi. In schimb, dincolo de ceea ce nu a facut sau a facut prost USL-ul, cred ca ar trebui sa facem o carte neagra a opozitiei. Eu promit ca o voi face. De ce Opozitia nu reuseste sa
fie unita nici acum, dupa un an de zile? Cred ca a venit momentul unei asemenea analize, radiografia unui an de opozitie – acesta ar putea fi titlul.”
„Electoratul vede in USL o structura bine organizata, in ciuda
conflictelor la nivel local si a disensiunilor. Si mai mult decat atat, aude o voce unica. Ce exista in contrapondere din partea opozitiei? Doar un vacarm generalizat. Sunt insa foarte optimist – stiu ca din vacarm va incepe sa se desprinda acea voce care se aude clar si limpede.” a mai subliniat presedintele FORTEI CIVICE.

Mai citeste si:  DAUNELE RCA PLATITE DE PROPRIUL ASIGURATOR? COMPANIILE SPUN CA VOR AVEA DE SUFERIT BUNII PLATNICI

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.