News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Comemoram un an de guvernare Ponta, un an de cand USL a
catapultat Romania in haos politic, economic si administrativ.”
Presedintele FORTEI CIVICE (FC), Mihai-Razvan Ungureanu, a subliniat esecul guvernarii Ponta in a transa subiectul regionalizarii in baza unor proceduri transparente „Din pacate, putem constata ca dezbaterile in chestiunea regionalizarii sunt eminamente politice. Nu a existat nicio dezbatere publica, nu au fost solicitate niciun fel de studii de impact.
FORTA CIVICA pregateste, in perioada imediat urmatoare, organizarea a trei conferinte in colaborare cu experti in materia regionalizarii. Concluziile acestor conferinte se vor regasi intr-un volum de texte de expertiza, pe care il vom pune cu bunavointa si la dispozitia domnului Dragnea, care pana in prezent nu a considerat prioritar acest aspect.”
Liderul FC a deplans, de asemenea, lipsa de energie si de concentrare in tirul critic al opozitiei la adresa actualei guvernari „Problema nu este sa faci o carte neagra a guvernarii.  O carte nu ar fi de ajuns – pe aceasta tema putem scrie volume intregi. In schimb, dincolo de ceea ce nu a facut sau a facut prost USL-ul, cred ca ar trebui sa facem o carte neagra a opozitiei. Eu promit ca o voi face. De ce Opozitia nu reuseste sa
fie unita nici acum, dupa un an de zile? Cred ca a venit momentul unei asemenea analize, radiografia unui an de opozitie – acesta ar putea fi titlul.”
„Electoratul vede in USL o structura bine organizata, in ciuda
conflictelor la nivel local si a disensiunilor. Si mai mult decat atat, aude o voce unica. Ce exista in contrapondere din partea opozitiei? Doar un vacarm generalizat. Sunt insa foarte optimist – stiu ca din vacarm va incepe sa se desprinda acea voce care se aude clar si limpede.” a mai subliniat presedintele FORTEI CIVICE.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *