News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Locatarii blocurilor Z11, Z12 şi Z13 din cartierul Aurel Vlaicu sunt nemulţumiţi de faptul că muncitorii de la Enel au rupt pur şi simplu un stâlp pe care se afla un bec de iluminat public care deservea aleea de acces la imobile şi l-au lăsat aşa de mai bine de o săptămână. De fapt, muncitorii au vrut să înlocuiască stâlpul, care era fisurat şi se putea rupe în orice moment, dar au abandonat lucrul la jumătate, după ce au săpat la temelia acestuia cu picamerul o zi întreagă. Stâlpul s-a rupt pe la jumătate iar muncitorii l-au lăsat aşa (foto), aplecat într-o parte şi mai şubred de cât era înainte. Unde mai punem că firele stau agăţate pe el, într-o improvizaţie care pune în pericol siguranţa cetăţenilor care trec pe acolo. Locatarii spun că le este teamă ca nu cumva stâlpul, la baza căruia s-au efectuat săpături serioase, să se prăbuşească peste ei ori peste vreo maşină care circulă pe acolo.
A trecut deja mai bine de o săptămână de când reprezentanţii Enel au reuşit isprava de a rupe stâlpul iar oamenii se întreabă oare cât va mai trece până când acesta va fi înlocuit şi vor avea, din nou, lumină pe aleea care asigură accesul la blocuri.
Colegii de la news-ar.eu au sesizat bine situatia, cei de la Enel n-au deranjamente (sau nu s-au sesizat inca) dar lucrul facut cu mana de Enel e mai durabil decat Columna Infinitului, deci cetateni stati linistiti!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *