News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Neglijența și nepăsarea face victime Neglijența și nepăsarea face victime
Please follow and like us:
Pin Share

În după-masa zilei de 17 septembrie au avut loc o serie de evenimente tragice pe raza județului Arad, o furtună iscată din senin a făcut prăpăd și a lăsat o adevărată catastrofă în urmă. Dar drama ce s-a petrecut la Vladimirescu are legătură tangențială cu evenimentul.

Furtuna a fost scânteia care a declanșat evenimentul, strada Avram Iancu, din comună, are cel mai vechi transformator păstorit de cei de la compania electrică care mulge banii românilor, fără a face o mică investiție în infrastructură, defapt singurul lor interes este mărirea salariilor proprii. Problema transformatorului a fost larg dezbătută de către locuitori, s-au făcut sute de sesizări, în decursul anilor, dar nu s-a primit niciun răspuns.

Dacă după furtuna care a afectat gospodăriile la nivelul a câțiva pomi rupți s-a pornit curentul, pe strada de care povestim a rămas bezna. O femeie în vârstă, paralizată, a aprins o lumânare și probabil a adormit, evenimentul oportun pentru izbucnirea unui incendiu. Nu a fost vorba decât de câteva minute pentru a lua foc întreaga gospodărie, strigătele femeii, de disperare, au fost auzite de vecini dar cu focul nu te poți bate. Cele două autospeciale ale pompierilor au sosit la fața locului, dar fără apă îndestulătoare. Din toate evidențele avute, peste drum se află un hidrant, ghinion, îngropat de nepăsarea companiei de apă, unde angajații sunt mai mulți decât hidrantele din tot județul. Am vaga bănuială că starea tuturor hidranților este aceeași. Viața femeii a fost pecetluită de la începutul furtunii, curentul și hidrantul au fost armele mortale. Din păcate nepăsarea și lăcomia și-au dat mâna, o femeie în vârstă de 62 de ani, din victimă nevătămată, raportată de ISU Arad, a ajuns în victimă decedată, evident se va trece la pierderile furtunii.

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *