News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Noi concursuri de sah pentru copii

Sport 16 decembrie 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Şah Club Vados, ARED şi Inspectoratul Şcolar al judeţului Arad continuă programul de promovare a şahului în rândul copiilor cu două noi concursuri de sah pentru copiii din clasele I-IV ai şcolilor din judeţul Arad. Mai întâi sâmbătă 18 decembrie va avea loc concursul pentru cei mici de clasele I si a II-a, iar mai apoi, duminică va avea loc concursul pentru clasele a III-a si a IV-a. Ambele turnee vor fi în sala festivă a Colegiului National Elena Ghiba Birta începând cu ora 9,00 si vor avea ca mare premiu pentru ocupantul locului I în clasamentul general câte un mini laptop oferit de ARED.

Vor mai fi premiati cu cupe, medalii si diplome primii trei clasati la fiecare clasă, băieti si fete separat, urmând ca toti participantii să primească diplome de participare si mici atentii din partea ARED si a clubului Vados.

Informatii suplimentare pe situl clubului Vados – www.vados.ro. Înscrieri până în data de vineri 10 decembrie ora 18,00 la tel. 0722613128 (Alin Câmpeanu) sau la adresa de email [email protected] , taxa de participare fiind de 10 lei.   

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *