News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Prefectul judeţului Arad, Cosmin Pribac, a participat ieri la ceremonia de deschidere a noului an şcolar de la Şcoala Gimnazială numărul 5  din municipiul Arad. Curtea şcolii s-a umplut de copii, profesori, părinţi şi bunici, în centrul atenţiei fiind bobocii din cele trei clase pregătitoare, respectiv din cele patru clase întâi. Ceremonia a fost condusă de doamna Director prof. Maria Paşcalău.

   „În primul rând aş dori să felicit direcţiunea şi colectivul profesoral al Şcolii Gimnaziale nr. 5 pentru performanţele deosebite ale elevilor la concursurile şcolare, performanţe recunoscute la nivel naţional şi european prin acordarea titlurilor de „Centru de Excelenţă”, respectiv „Şcoală europeană”. Mă bucur de faptul că această şcoală reuşeşete să menţină nivelul actului de educaţie la cel mai înalt nivel şi sper ca astfel de exemple pozitive să devină cât mai dese printre şcolile din judeţul Arad. Elevii trebuie să asculte de ceea ce le spun profesorii şi părinţii, să se uite cu admiraţie la adevăratele modele din societate, la persoanele care le spun că numai prin educaţie vor putea ajunge să fie cu adevărat respectaţi atunci când vor deveni adulţi. Anul şcolar 2012-2013 vine cu propriile sale schimbări în sistemul educaţional printre care regăsim introducerea „clasei pregătitoare” Sper ca prin strădania profesorilor şi elevilor aceste modificări să aducă efectele scontate şi anume un sistem de învăţământ mai bine pliat pe nevoile de dezvoltare intelectuală ale copilului sau ale tânărului şcolar. În numele Instituţiei Prefectului – judeţul Arad urez tuturor profesorilor şi elevilor mult spor în activitate şi un an plin de succese!” – a declarat prefectul Cosmin Pribac cu ocazia începutului anului şcolar 2012-2013.

Prefectul Cosmin Pribac a mai fost prezent ieri şi la ceremonia de începere a anului şcolar organizată la Liceul „Atanasie Marienescu” din Lipova.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *