News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

O FEMEIE A FOST PRINSA CU ACTE FALSE LA FRONTIERA O FEMEIE A FOST PRINSA CU ACTE FALSE LA FRONTIERA
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană de sex feminin, cetăţean român care a încercat să iasă ilegal din ţară, folosindu-se de documentele altei persoane, deoarece nu poseda un document de călătorie valabil.

Ieri seară, în jurul orelor 18.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind  ca pasager într-un microbuz care circula pe relaţia  România – Italia, o persoană de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autorităţile române.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu este cea din documentul prezentat, motiv pentru care aceasta a  fost condusă la sediul  Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că femeia este Doina M., în vârstă de 26 de ani, domiciliată în judeţul Caraş-Severin. În cadrul primelor cercetări femeia a declarat că a procedat la această metodă, deoarece intenţiona să ajungă în Italia şi nu a posedat niciodată un document de călătorie.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză şi   au întocmit în cauză actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *