News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

O MINORA A FOST PRINSA CU ACTE FALSE LA VAMA NADLAC O MINORA A FOST PRINSA CU ACTE FALSE LA VAMA NADLAC
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat o minoră, cetăţean român, care a încercat să iasă ilegal din ţară, folosindu-se de o carte de identitate românească falsă.

 

În data de 01.12.2015, ora 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac- Csanadpalota, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, ca pasageră într-un autocar care circula pe relaţia România – Italia, o persoană de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitatea românească.

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat că documentul prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care tânăra a fost condusă la sediul P.F. pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză, în vârstă de 15 ani, este din judeţul Gorj. Aceasta a declarat că a primit documentul de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte şi a procedat la această metodă, deoarece părinţii ei nu şi-au dat acordul să poată ieşi din ţară.

În cauză, poliţiştii de frontieră arădeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *