News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

O sută de cărți nu a folosit Sergiu Bâlcea ca lectură într-un an nebisect, acum sifonează 100 de spectacole culturale O sută de cărți nu a folosit Sergiu Bâlcea ca lectură într-un an nebisect, acum sifonează 100 de spectacole culturale
Please follow and like us:
Pin Share

S-a dat liber la noile sifonări, cum cultura nu este subiectul forte în Consiliul Județean Arad, am văzut că nici medicina sau sănătatea oamenilor nu a fost. ce s-a gândit cel care tânjește candidatura de primar în satul nostru, o sută de spectacole de cultură în Arad, pe timp de trei luni.
Nici cele maxim 20 de manifestări de anul trecut, de prin parcuri și alei, nu le ține minte mai nou cultul vicepreședinte CJA, Sergiu Bîlcea, acum ridică miza. După ce a asfaltat tot ce era drum în județ, a trecut pe cultură, probabil că Schopenhauer și Kant nu-l mai satisfac. Gândițivă câți artiști și cât de scump va fi să vină în satul nost anost de cultură.
Oricum locațiile și sifonarea de bani e evidentă, cităm din comunicat:
Pentru că, în această perioadă, evenimentele trebuie organizate în aer liber, administrația și instituțiile de cultură își doresc să deschidă orașul, să adapteze și să elibereze spațiul public pentru evenimente culturale. Totodată, o altă regulă fiind limitarea numărului de spectatori, programul cultural va fi configurat în așa fel încât să existe mai degrabă o mulțime de evenimente de dimensiuni medii și mici – decât câteva evenimente mari, cu public numeros. Se dorește realizarea unui program de cel puțin 100 de evenimente de-a lungul perioadei de vară: 15 iunie – 15 septembrie – cu evenimente în avanpremieră și, dacă vor permite condițiile, chiar după 15 septembrie.

Spații deschise propriu-zis culturale:
– Grădina de vară a CCJA
– Grădina de vară a cinematografului Arta
– Grădina de vară a cinematografului Grădiște
– Curtea clădirii Preparandiei

Spații publice tradiționale:
– Faleza Mureșului
– Piața Reconcilierii
– Platoul Primăriei
– Parcul Eminescu
– Ștrandul Neptun

Sper să nu fie uitată locația mai nou inaugurată, parcul de skateboard, o adevărată sifonare pe timp pandemic.

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *