News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În cadrul acţiunilor zilnice menite să prevină producerea accidentelor rutiere, poliţiştii rutieri au desfăşurat o activitate pe linia prevenirii accidentelor rutiere comise pe fondul excesului de viteză, pe DN 7, din judeţul Arad.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat conducătorilor auto opriti în trafic, 104 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 25.270.

Au fost reţinute 12 permise de conducere şi au fost aplicate 236 puncte de penalizare.

Cele mai multe nereguli constatate-83 au fost cele privind depăşirea vitezei legale.

În cadrul acestei acţiuni, a fost depistată în trafic, pe DN 7, pe raza localităţii Odvoş, o tânără de 23 de ani din Galaţi. Femeia conducea un autoturism marca Audi, fiind înregistrată cu aparatul radar cu o viteză de 180 km/h.

La semnalele regulamentare ale agenţilor de poliţie, aceasta a refuzat să oprească autoturismul, astfel încât pentru oprirea acesteia, poliţiştii au fost nevoiţi să treacă la urmărirea, respectiv blocarea în trafic.

Conform legislaţiei în vigoare, tânăra şoferiţă din Galaţi a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1400 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *