News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

DSC_0981

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, cu o zi înainte de Florii, 21 din voluntarii CJV Arad au muncit cu sârg timp de opt ore încercând să învioreze coridoarele Școlii Gimnaziale Nr. 2 ,,Ștefan Cicio-Pop” din oraș; impresionați de nevoia de culoare și de renovare, mai ales, de care această școală nu s-a mai bucurat de foarte multă vreme pe interior, voluntarii s-au străduit din răsputeri să transforme, pe alocuri, monotonia pereților în explozii vizuale de culoare.

Toată munca a fost realizată cu gândul la bucuria gimnaziștilor, copii din cartier cu precădere, aflați și ei, ca toată lumea, înaintea Săptămânii Mari. Pentru ei, în mod special, dar și pentru cadrele didactice care îi îndrumă, a ,,crescut” pe albul coridorului de la etajul I, un inspirat și transcultural ,,axis mundi”, un copac înfrunzit de vreo trei metri înălțime și peste șase lățime, a cărui finalizare necesită o ,,vizită” ulterioară a voluntarilor. De asemenea, un orășel în miniatură a umplut casa scărilor dintre parter și etaj, iar un cuplu de basm a apărut ca prin farmec în holul de trecere către clasa a V-a.

Voluntarii cred, asemenea multor români cu inimă, că GESTUL CONTEAZĂ,                                și orice gest de empatie contează într-o societate, cu siguranță, căci el exprimă,                         atunci când e făcut la timpul potrivit, tot ceea ce ai da, dacă ai putea mai mult…

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *