News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ONG-urile anunta noi proteste in Parcul Eminescu ONG-urile anunta noi proteste in Parcul Eminescu
Please follow and like us:
Pin Share

„Suntem îngrijorați de degradarea continuă a spaţiilor verzi în municipiul Arad. Pe fondul politicii oficiale agresive față de mediu, proprietarii unui local din incinta Ștrandului „Neptun” au tăiat copacii care se aflau de zeci de ani pe malul stâng al Mureșului. Aparent proprietarul terenului, Primăria Municipiului, nu a fost anunțat.

Cerem Primăriei Arad, în calitate de proprietar al terenului, să ia de urgență măsurile legale, să sesizeze Garda de Mediu și autoritățile competente ale statului, să solicite urmărirea penală a celor vinovați și să comunice opiniei publice toate măsurile luate. În caz contrar considerăm primăria complice la această barbarie și anunțăm că vom extinde protestul nostru și asupra celor întâmplate la ștrand.

Întrucât primăria nu și-a retras proiectul de transformare a parcului Eminescu în parcare, anunţăm continuarea protestelor. Sâmbătă, 17 ianuarie, ora 11:00, îi așteptăm pe arădeni în Parcul Eminescu, la Crucea Martirilor, pentru a spune NU desființării parcului” au anuntat reprezentantii ONG-urilor.

Prefectul Cosmin Pribac a cerut demararea unei anchete privind distrugerile de plopi din Strandul Neptun, politia si Garda de Mediu vor face cercetari.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *