News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Orange lansează Samsung S6 edge+ în România Orange lansează Samsung S6 edge+ în România
Please follow and like us:
Pin Share

Orange aduce noul Samsung Galaxy S6 edge+ din 4 septembrie, telefonul fiind deja disponibil la precomandă. Orange va oferi modelul Samsung Galaxy S6 edge+  împreună cu o gamă variată de abonamente dedicate, la prețuri începând de la 449 euro cu abonamentul Panteră 41 [1].

În plus, la achiziția acestui model cu precomandă, Orange oferă două accesorii cadou: un încărcător wireless și o husă tip copertă Clear View.

Samsung Galaxy S6 edge+ este echipat cu ecran curbat SuperAMOLED Quad HD de 5,7 inchi, procesor Octa-Core, 4 GB RAM, cameră de 16 MP, încărcare rapidă şi wireless și conectivitate 4G+ care asigură viteze de download de până la 300 Mbps.

Cu serviciul Early Upgrade clienţii pot achiziționa noul model la preţ redus oricând doresc, fără să mai aștepte terminarea perioadei contractuale. Contravaloarea serviciului Early Upgrade este calculată în funcție de taxa lunară a abonamentului pe care clientul îl deține și numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care Orange aplică un discount de 60%.

Clienții Orange au astfel acces în fiecare an la cele mai noi modele smartphones pentru a fi mereu în pas cu ultimele tehnologii.

Precomenzile pentru noul model Samsung Galaxy se pot face începând de astăzi, 14 august, online pe www.orange.rosau în Orange shop, iar produsele vor fi disponibile din 4 septembrie 2015.

Pentru detalii complete despre oferta Samsung Galaxy S6 edge+ , vizitaţi www.orange.ro/magazin-online.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *