News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Camilla Lackberg revine cu inca un roman politist remarcabil.

Erica Falck descopera cu uimire o medalie nazista printre lucrurile care i-au ramas de la mama ei. Bantuita de amintirea unei copilarii lipsite de tandrete, Erica se hotaraste sa sondeze trecutul familiei sale si sa-i afle secretele. Oare de ce mama ei a pastrat o veche medalie nazista si camasuta insangerata a unui copil?

Cercetarile o conduc pe Erica Falck acasa la un profesor de istorie pensionar, care a facut parte din cercul de prieteni ai mamei sale in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Numai ca intrebarile pe care le pune sunt intampinate cu raspunsuri ciudate si evazive. Doua zile mai tarziu, profesorul de istorie are parte de o moarte violenta.
Sotul Ericai, ofiterul de politie Patrik Hedstrom, desi aflat in concediu de paternitate, se va implica si el curand in ancheta privind acesta crima atroce.

Mai citeste si:  CHIŞINEU CRIŞ – CETATE CULTURALĂ A JUDEŢULUI ARAD

Desi se teme de ce va descoperi, Erica se hotaraste sa citeasca jurnalul mamei sale – ceea ce afla este dureros si surprinzator. Trecutul intunecat iese la lumina, impreuna cu adevaruri necrutatoare.

Camilla Lackberg este experta in a combina scene domestice cu povesti pline de suspans si de o tensiune maxima. O lectura obligatorie pentru fanii senzatiilor tari!” – The Guardian

„O poveste care te tulbura si te fascineaza deopotriva – o demonstratie de virtuozitate din partea celei mai faimoase scriitoare suedeze de romane politiste.” – The Independent

„O incantare! Tensionat si incitant, romanul Camillei Lackberg nu-ti da nicio clipa de ragaz.” – News of the World

Camilla Lackberg s-a nascut in 1974. Inainte de a deveni cea mai populara scriitoare suedeza de romane politiste, ea a lucrat mai multi ani ca director de marketing. Inscrierea la un curs de creative writing i-a schimbat destinul.
Copilul german face parte dintr-o serie de sapte romane (Seria Fjallbacka) ce s-au bucurat de un succes enorm de piata si de o presa foarte buna. Aceasta serie este in curs de publicare in peste 30 de tari.

Mai citeste si:  Expoziţie inedită, la Consiliul Judeţean

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.