News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Parlamentarul arădean Adrian Niţu, vicepreşedinte al Comisiei de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor, s-a implicat în rezolvarea a două probleme ce vizează eliminarea unor inechităţi.

Astfel, deputatul arădean a depus un amendament la Codul Fiscal pentru a reglementa o problemă importantă invocată de agricultori. „Acel impozit aplicat pe tractoare şi combine agricole, criticat de agricultori, va fi reglementat prin amendamentul depus de mine, astfel încât cei care folosesc aceste utilaje la muncile agricole să nu fie împovăraţi de un impozit major”, a afirmat Adrian Niţu. Amendamentul depus de deputatul arădean va intra în dezbaterea plenului Camerei Deputaţilor săptămâna viitoare.

De asemenea, o veche problemă a românilor, cea a banilor depuşi pentru achiziţionarea de autoturisme Dacia, a fost de asemenea discutată în Comisia de Buget Finanţe a Camerei Deputaţilor. Este vorba despre inechitatea făcută celor care şi-au transferat banii de la CEC la BRD, pentru achiziţionarea autoturismului. „Cei de la CEC au fost despăgubiţi, printr-un act legislativ anterior, iar cei de la BRD nu. Acum, dorim să facem un act reparatoriu, astfel încât şi cei care au depus banii la BRD să beneficieze de aceleaşi drepturi”, a explicat Adrian Niţu.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *