News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PATRU SOFERI S-AU ALES CU DOSAR PENAL PENTRU CA AU CONDUS SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE PATRU SOFERI S-AU ALES CU DOSAR PENAL PENTRU CA AU CONDUS SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE
Please follow and like us:
Pin Share

În cursul zilei de ieri, poliţiştii arădeni au depistat în trafic mai multe persoane care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, în urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au depistat în trafic: un bărbat, de 46 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localităţii Săvârşin, având o concentraţie alcoolică de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat, un tânăr, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localităţii Ineu, având o alcoolemie de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat, un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localităţii Lipova, având o îmbibaţie alcoolică de 0,50 mg./l. alcool pur în aerul expirat şi un bărbat, de 44 de ani, care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Tauţ, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,45 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor patru conducători auto au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa alcoolului.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *