News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Situaţie extrem de rară duminica seară la X Factor România. Paula Seling a fost duminica seară juratul cu doi concurenţi la duel, o situaţie destul de rară în lume. Mai mult decât atât, parerile lui Mihai Morar şi Adrian Sînă nu au coincis, astfel că tot Paula Seling a fost cea care a trebuie să aleagă cine rămâne şi cine pleacă. Cel de-al doilea weekend live X Factor a avut un deznodământ tensionat, care a culimnat cu eliminarea fetelor din trupa X-treme. Paula Seling a anunţat decizia plângând. Jurata X Factor a plând pe aproape tot parcursul show-ului, după ce a aflat că doi concurenţi din categoria sa se afla sub semnul eliminării.

Românii au fost şi duminica seară aproape de Antena 1, aşa cum au făcut-o şi sâmbătă. X Factor a fost lider absolut de audienţă atât sâmbătă, cât şi duminică, la momentul deciziei. Astfel, sâmbătă seara X Factor a condus topul de audienţă la nivelul targetului 15-54 urban cu 18.2 procente share şi 6% rating, pentru ca duminică să se impună pe primul loc în preferinţele telespectatorilor din aceeaşi categorie cu 18 % cotă de piaţă şi 6.1% audienţă medie. De fiecare dată, pe poziţia secundă s-a aflat postul Pro Tv.

Duminică seara, Antena 1 a fost preferata românilor şi în intervalul în care a difuzat În puii mei. Show-ul lui Bendeac a fost urmărit de o medie 829,000 de telespectatori din mediul urban.  In puii mei a condus şi el detaşat clasamentul de audienţă cu 20.3 % cotă de piaţă la nivelul targetului comercial al Antenei 1, 15-54 urban şi un rating de  8.1 procente. Locul al doilea  a fost ocupat de Pro Tv, la mare distanţă de Antena 1, cu 16. 3 share şi 6.5 rating.

 

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *