News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Situaţie extrem de rară duminica seară la X Factor România. Paula Seling a fost duminica seară juratul cu doi concurenţi la duel, o situaţie destul de rară în lume. Mai mult decât atât, parerile lui Mihai Morar şi Adrian Sînă nu au coincis, astfel că tot Paula Seling a fost cea care a trebuie să aleagă cine rămâne şi cine pleacă. Cel de-al doilea weekend live X Factor a avut un deznodământ tensionat, care a culimnat cu eliminarea fetelor din trupa X-treme. Paula Seling a anunţat decizia plângând. Jurata X Factor a plând pe aproape tot parcursul show-ului, după ce a aflat că doi concurenţi din categoria sa se afla sub semnul eliminării.

Mai citeste si:  PRODANCA E PRAF FĂRĂ REGHE

Românii au fost şi duminica seară aproape de Antena 1, aşa cum au făcut-o şi sâmbătă. X Factor a fost lider absolut de audienţă atât sâmbătă, cât şi duminică, la momentul deciziei. Astfel, sâmbătă seara X Factor a condus topul de audienţă la nivelul targetului 15-54 urban cu 18.2 procente share şi 6% rating, pentru ca duminică să se impună pe primul loc în preferinţele telespectatorilor din aceeaşi categorie cu 18 % cotă de piaţă şi 6.1% audienţă medie. De fiecare dată, pe poziţia secundă s-a aflat postul Pro Tv.

Duminică seara, Antena 1 a fost preferata românilor şi în intervalul în care a difuzat În puii mei. Show-ul lui Bendeac a fost urmărit de o medie 829,000 de telespectatori din mediul urban.  In puii mei a condus şi el detaşat clasamentul de audienţă cu 20.3 % cotă de piaţă la nivelul targetului comercial al Antenei 1, 15-54 urban şi un rating de  8.1 procente. Locul al doilea  a fost ocupat de Pro Tv, la mare distanţă de Antena 1, cu 16. 3 share şi 6.5 rating.

Mai citeste si:  Pregătește-l pe cel mic de școală cu rechizitele de la Lidl

 

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *