News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

                Având în vedere că Radu Stoian întrunește toate condițiile pentru ocuparea funcției de înalt funcționar public, în condițiile legii 188/1999 cu modificările ulterioare și faptul că și-a demonstrat profesionalismul de-a lungul anilor fără nici o apartenență politică, a determinat Partidul Conservator să îl propună pentru ocuparea funcției de subprefect al județului Arad.

               Suntem convinși că prin alegerea făcută, Radu Stoian poate confirma ducerea la îndeplinire a programului de guvernare al Uniunii Social Liberale respectiv a Guvernului României, acesta având printre priorități organizarea alegerilor locale și parlamentare din acest an.

               Pe plan local subprefectul Radu Stoian, propus de Partidul Conservator este considerat un factor de echilibru, de mediere și de responsabilitate cu privire la aplicarea Constituției, a legilor țării și a celorlalte acte normative ce vor avea drept consecință respectarea principiilor statului de drept, instituție care și-a pierdut conotația în ultima perioadă. Aradul are nevoie de echilibru social care să asigure dezvoltarea pe toate palierele și să întărească curajul societății civile ca factor determinant de progres.

               Considerăm că prin nominalizarea făcută Aradul isi va deschide larg porțile  pentru un număr și mai mare de investiții și investitori care prin alegerea lor vor crea locuri de muncă în beneficiul arădenilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *