News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PDL calcă în picioare libertăţile fundamentale!

Politica 28 octombrie 2010 admin 0

ca justificare pentru instaurarea unei politici de dictat. În calitate de lider marcant al PDL1 căreia i-au declarat un război nemilos1 Constituţia României şi Statul de drept nu mai reprezintă nimic pentru PDL1 creionând imaginea unei Românii falimentare atât financiar cât şi moral. Chiar cu preţul sacrificării intereselor societăţii româneşti1 dreptul la grevă şi la protest sindical1 Eusebiu Pistru a ordonat filialelor Autorităţii Rutiere să blocheze transportul cetăţenilor la protestul din capitală. PSD Arad condamnă aceste demersuri ilegale care contravin flagrant drepturilor co1 exerciţiul de forţă pentru boicotarea manifestărilor sindicale din Arad şi din Bucureşti fiind dovada supremă a acestei triste realităţi. O realitate care se suprapune dezastrului economic şi social1 Gheorghe Falcă a transformat Aradul într-un judeţ pilot pentru organizarea totalitară a întregii ţări: a interzis1 în calitate de fin al lui Traian Băsescu şi de pretendent la şefia partidului1 în calitate de ministru al Internelor1 în pofida unei sentinţe judecătoreşti1 locul unde arădenii şi-au câştigat în Decembrie 1989 libertatea pe care acum PDL încearcă să le-o fure tuturor românilor. Şi tot Gheorghe Falcă1 PDL distruge cu perseverenţă cei doi piloni pe care se construieşte orice societate liberă şi prosperă – economia şi instituţiile fundamentale ale statului de drept – folosind criza economică1 pe care n-au fost în stare să o gestioneze1 prin oamenii fideli pe care i-a promovat în guvern1 şi solicită public instituţiilor statului să verifice aceste abuzuri de funcţii publice şi de putere de care se face vinovată actuala nomenclatură portocalie.1 Traian Igaş a mobilizat toate forţele de ordine din România – în special efectivele Poliţiei şi Jandarmeriei – împotriva unor manifestaţii legale şi paşnice iar în calitate de secretar de stat la Mini1
Please follow and like us:
Pin Share

Demersurile PDL Arad pentru împiedicarea participării sindicaliştilor arădeni la manifestările din capitală şi blocarea oricăror iniţiative sindicale pe plan local prin interzicerea adunărilor publice în Piaţa Revoluţiei sunt ilegale, abuzive, anti-democratice şi desfiinţează drepturi constituţionale ale cetăţenilor.

Constituţia României şi Statul de drept nu mai reprezintă nimic pentru PDL, exerciţiul de forţă pentru boicotarea manifestărilor sindicale din Arad şi din Bucureşti fiind dovada supremă a acestei triste realităţi. O realitate care se suprapune dezastrului economic şi social, creionând imaginea unei Românii falimentare atât financiar cât şi moral. Chiar cu preţul sacrificării intereselor societăţii româneşti, căreia i-au declarat un război nemilos, PDL distruge cu perseverenţă cei doi piloni pe care se construieşte orice societate liberă şi prosperă – economia şi instituţiile fundamentale ale statului de drept – folosind criza economică, pe care n-au fost în stare să o gestioneze, ca justificare pentru instaurarea unei politici de dictat.

În calitate de lider marcant al PDL, în calitate de fin al lui Traian Băsescu şi de pretendent la şefia partidului, Gheorghe Falcă a transformat Aradul într-un judeţ pilot pentru organizarea totalitară a întregii ţări: a interzis, în pofida unei sentinţe judecătoreşti, adunările publice într-un loc simbol pentru democraţie şi libertatea de exprimare – Piaţa Revoluţiei, locul unde arădenii şi-au câştigat în Decembrie 1989 libertatea pe care acum PDL încearcă să le-o fure tuturor românilor.

 Şi tot Gheorghe Falcă, prin oamenii fideli pe care i-a promovat în guvern, a ordonat sabotarea mitingului de astăzi de la Bucureşti. Astfel, în calitate de ministru al Internelor, Traian Igaş a mobilizat toate forţele de ordine din România – în special efectivele Poliţiei şi Jandarmeriei – împotriva unor manifestaţii legale şi paşnice iar în calitate de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Eusebiu Pistru a ordonat filialelor Autorităţii Rutiere să blocheze transportul cetăţenilor la protestul din capitală.

 PSD Arad condamnă aceste demersuri ilegale care contravin flagrant drepturilor constituţionale ale cetăţenilor români de a se aduna şi exprima liber, anulând libertatea de opinie, dreptul la grevă şi la protest sindical, şi solicită public instituţiilor statului să verifice aceste abuzuri de funcţii publice şi de putere de care se face vinovată actuala nomenclatură portocalie.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *