News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Vicepresedintele Consiliului Judetean Arad, Cristian  Dragan a declarat duminica, 5 februaruie, ca pe raza judetului Arad nu sunt drumuri blocate sau localitati izolate, insa se circula inca in conditii de iarna. In  judetul Arad, se circula cu dificultate, in conditii de iarna, dar nu sunt probleme majore. S-a intervenit inca de vineri dimineata cu utilajele de deszapezire pe drumurile judetene si pe cele din centrul comunelor acolo unde administratia locala nu a putut face fata. De asenemea, utilajele au ajuns sambata chiar si în zonele dificile din judet, unde au existat probleme, mai exact în localitatile Cuvesdia (Sistarovat) si Bruznic (comuna Ususau), declarat Cristian Dragan, vicepresedinte al Consiliului Judetean Arad.

Pe raza judeteului Arad se actioneaza cu 27 de utilaje, care intervin pe cei 850 de km de drum. “Grosimea stratului de zăpadă a atins si peste 70 de centimetri, in special in zona de Nord a judetului. Pot spune ca in acest week-end am avut parte de cele mai puternice ninsori din ultimii ani. Nu am avut niciun drum inchis. Toate utilajele s-au aflat pe teren si s-a lucrat la foc continu, a precizat Cristian Dragan.

Pentru a asigura în continuare conditii optime de circulatie pe drumurile judetene, în eventualitatea unor noi ninsori, administratia judeteana a dispus suplimentarea cantitătilor de material antiderapant.

“Si la aceasta ora intregul personal operativ este  prezent la interentii si este pregătit în continuare pentru a asigura cele mai bune condiții de trafic, a mai precizat vicele Dragan.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *